JUARA WPT BERSEDIA UNTUK ACARA JELAJAH UTAMA DI PARTYPOKER RANGKAIAN AS
Uncategorized

JUARA WPT BERSEDIA UNTUK ACARA JELAJAH UTAMA DI PARTYPOKER RANGKAIAN AS

Jelajah Poker Dunia mempunyai https://filmstory.org/ sejarah yang panjang dengan negeri New Jersey. Dan sementara pemain mungkin tidak menuju ke Borgata musim sejuk ini untuk acara jelajah, masih terdapat banyak aksi WPT di Garden State pada bulan Disember.

Selepas menjalankan dua siri dalam talian yang berjaya di negeri ini, lawatan itu sekali lagi bekerjasama dengan partypoker Rangkaian AS untuk Terbuka Poker Dalam Talian WPT $3,500 . Siri ini ditetapkan pada 27–29 Dis dengan jaminan $1 juta dan menandakan kali pertama acara Jelajah Utama WPT tersedia dalam talian untuk pemain di AS

Pemain boleh menjangkakan banyak perkara yang mereka jangkakan dalam kejohanan WPT secara langsung termasuk menambah nama pemenang ke Piala Juara Mike Sexton. Juara juga mengumpul tempat duduk $15,000 ke dalam Kejohanan Juara WPT yang dipersembahkan oleh Baccarat Crystal serta mata ke arah perlumbaan Pemain Terbaik WPT Hublot.

Juara baharu itu turut https://imbuecellars.com/ menambah jam tangan Hublot Big Bang E Titanium kepada hadiah tempat pertama enam angka mereka, bernilai $5,000.

Beberapa juara WPT yang berpangkalan di Pantai Timur gembira melihat lebih banyak aksi dalam talian untuk pemain Amerika dalam usia COVID-19. Peluang Jelajah Utama WPT hanya menambah persekitaran itu dengan beberapa prestij tambahan.

Brian Altman, dari Boston, mengetuai perlumbaan Pemain Terbaik WPT Hublot selepas memenangi Terbuka WPT Lucky https://bookbooknyc.com/ Hearts Poker dan menduduki tempat ketiga di WPT Maryland. Dengan Eric Afriat di tempat kedua hanya 400 mata di belakang, skor dalam talian yang bagus boleh mendahului sedikit. Tetapi di luar itu, Altman hanya gembira melihat satu lagi langkah positif untuk poker dalam talian terkawal di AS

Brian Altman

Brian Altman

“Sungguh bagus acara Jelajah Utama WPT dalam talian akhirnya tersedia untuk pasaran Amerika,” katanya. “Saya tidak sabar untuk bermain di dalamnya akhir bulan ini. Kerjasama seperti ini membuatkan saya sangat teruja dengan masa depan poker di Amerika Syarikat”

Walaupun dia tidak akan dapat bermain acara itu, juara WPT dua kali dan penduduk New York Jonathan Little menyuarakan pandangan Altman.

” Saya fikir WPT secara konsisten melakukan tugas yang hebat untuk menyediakan acara berkualiti tinggi untuk pemain,” katanya. “Saya teruja untuk melihat mereka terus mengembangkan tawaran mereka kepada pemain dalam masa yang sukar ini.”

Juara WPT empat kali Darren Elias adalah kehadiran dalam talian yang konsisten dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dan tidak syak lagi akan gembira menjadi pemenang Jelajah Utama secara langsung dan dalam talian yang pertama.

Darren Elias

Darren Elias

“Saya rasa sangat bagus bahawa WPT menjalankan acara dalam talian di New Jersey,” kata Elias. “Walaupun jumlahnya pastinya lebih kecil daripada acara terbuka kerana sekatan pasaran, ia adalah permulaan yang baik untuk bermain poker di AS untuk melihat acara seperti ini. Saya merancang untuk bermain dan menantikannya.”

Pemain New Jersey David Coleman dan Tony Sinishtaj mempunyai peluang untuk menambah gelaran WPT kedua pada resume poker dalam talian New Jersey mereka. Sinishtaj telah pun menjadi ahli Kelab Juara WPT apabila dia menanggalkan Acara Utama Siri Borgata Dalam Talian WPT $1,060 pada bulan September. Dia membawa pulang $77,350 untuk usahanya dan tidak sabar untuk mencubanya pada gelaran jelajah keduanya melalui Partypoker US Network.

Tony Sinishtaj

Tony Sinishtaj

“Mudah-mudahan ia adalah sesuatu yang akan ditambah kepada jadual untuk tahun-tahun akan datang,” katanya mengenai acara yang akan datang. “ Saya ingin menutup tahun 2020 dengan gelaran WPT New Jersey kedua. Ia akan menjadi satu penghormatan untuk menjadi yang pertama. Juga, wang itu akan menjadi bagus.

Coleman memenangi Terbuka Poker Dalam Talian WPT $400 pada bulan Jun untuk $56,586 ditambah pakej hadiah $11,000 untuk bermain dalam WPT Five Diamond World Poker Classic. Dia bimbang untuk kembali beraksi dalam talian – kali ini untuk cubaan menambah namanya ke Piala Sexton.

“Saya pasti akan memainkan acara itu dan cukup teruja mengenainya,” katanya. “Saya rasa partypoker [Rangkaian AS] dan WPT melakukan kerja yang hebat dalam menyusun acara ini dan mengekalkannya secara eksklusif dalam talian. Poker langsung harus ditangguhkan buat sementara waktu, dan poker dalam talian adalah alternatif yang hebat.”