SkillOnNet Integrasi Konten Playson ing New Deal
toto

SkillOnNet Integrasi Konten Playson ing New Deal

Merek game lan hiburan sing misuwur, SkillOnNet , ngumumake kolaborasi anyar karo Playson , pangembang game sing misuwur.

SkillOnNet kanggo Integrasi Konten Playson liwat New Deal
Ing syarat-syarat kesepakatan anyar sing diumumake Selasa, Playson Keluaran HK nggedhekake jangkauan konten game sing populer . Thanks kanggo kolaborasi anyar, suite lengkap game pangembang bakal diintegrasi menyang platform game SkillOnNet. Nalika kesepakatan iki bakal nggedhekake jangkauan Playson, uga bakal nglengkapi penawaran SkillOnNet kanthi menehi judhul anyar lan nyenengake.

Judhul kasebut kalebu hits anyar kayata Pirate Sharky, Royal Coins: Hold and Win lan Treasures of Fire: Scatter Pays, ing antarane judhul utama liyane. Saiki, Playson nawakake luwih saka 85 game casino anjog . Game kasebut disertifikasi ing kabeh pasar Eropa utama nanging saiki bakal entuk luwih akeh lan nggayuh pamirsa anyar amarga kesepakatan karo SkillOnNet.

” Kita seneng banget bisa kerja bareng karo perusahaan sing dinamis lan nyenengake kaya Playson lan kita seneng bisa nambah platform kanthi koleksi game sing apik banget. “

Jani Kontturi, kepala Hames ing SkillOnNet
Jani Kontturi , kepala game SkillOnNet, ujar manawa perusahaan kasebut seneng gabung karo Playson lan nggedhekake penawarane. Dheweke nambahake yen SkillOnNet seneng nambah game populer Playson menyang platform kasebut. Pungkasan, Kontturi ujar: “Iki minangka portofolio judhul sing macem-macem , dikembangake kanthi matématika sing nyenengake lan dibungkus kanthi estetika sing apik.”

Minangka merek game lan hiburan global anjog, SkillOnNet saiki makaryakke kasino populer kayata LuckyNiki lan PlayOjo . platform perusahaan nawakake isi saka pangembang ndhuwur populer isi casino. Sakabèhé, fitur platform Slot Online SkillOnNet luwih saka 3.500 game sing kalebu game table, bingo, bakul urip, klasik slot , bakul urip lan game casino liyane.

Playson Terus Nggedhekake Reach
Direktur sales Playson, Blanka Homor , uga bungah babagan kolaborasi anyar. Dheweke ngakoni manawa kesepakatan anyar kasebut minangka momen penting kanggo perusahaan kasebut, amarga dheweke gabung karo operator sing dihormati kaya SkillOnNet. Miturut Homor, kolaborasi paling anyar nambah jangkauan Playson lan mbantu perusahaan menehi hiburan sing nyenengake kanggo pamirsa anyar.

” SkillOnNet minangka operator tingkat siji lan panyedhiya piranti lunak, mula Result SDY kesepakatan iki minangka tonggak penting liyane ing crita pertumbuhan sing luar biasa. “

Blanka Homor, direktur sales ing Playson
Minangka supplier hiburan digital cepet-akeh, Playson saiki akses kanggo luwih saka 20 diatur gambling pasar . Perusahaan kasebut duwe tawaran aktif karo luwih saka 140 perusahaan mitra ing saindenging jagad.